Lenzen webshop

Glazen voor kinderen, onze zorg

Dat een kinderbril iets apart is, vindt wellicht iedereen maar dat de aanpak van het glas in de kinderbril ook apart is, daar staan weinig mensen bij stil.

Niet zomaar een glas in een kindermontuur

Kinderen moeten spelen, ravotten en leren en dat alles mag niet gehinderd worden door een bril. Het is dan ook logisch dat die bril het extra hard te verduren krijgt. Daarom bieden wij steeds glazen aan in kunststof voorzien van de beste hardingslagen én ontspiegeld want het glas in die kinderbril moet niet alleen hard maar ook helder zijn.

Als veiligheid door sport, hobby's of de kwetsbaarheid van de ogen primeert wordt de bril voorzien van polycarbonaat lenzen. 

Steeds gaan we met de fabrikant op zoek naar de elegantste, dunste en lichtste oplossing die toch onze doelstellingen niet verwaarloost. Het resultaat mag steeds gezien en gedragen worden. Ons motto is dat het kind gelukkig is met de bril!

GARANTIE: Wij bieden bij de kinderglazen een extra verzekering aan. Gemoedsrust voor de ouders én voor het kind want spelen is toch een recht! Alle info hierover krijg je in de winkel.